Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Blank PM Issues

  1. #1
    Featured Blogger Rated_R(ob)KO's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Jersey
    Posts
    8,711
    Blog Entries
    62

    Blank PM Issues

    Okay, so recently I've been recieving PM's and they've been blank, it's requiring extra PM's to be sent. I know it may not be looked at as a huge problem for many members but, as an e-fedder and blog mod, I get PM's constantly. I've seen others complain about it as well. It's not a MAJOR issue, more like a nuisance but, if it continues could it have rammifications on coding or is there already a coding problem because of the blanks coming through?

  2. #2
    The Trinity Sully's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    4,159
    Is there any type of difference between the ones that are blank and the ones you get? Does it seem like a lot of the same people are the ones that send the blank ones, or is it just a variety of everybody?

    How long has it been happening? Since the new server? Since before it?

    That sounds like a HUGE issue actually. Hopefully Ahmed and Frank can get on it and resolve it as soon as possible.

  3. #3
    The Trinity Pumpkinhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    The PumpkinWorld
    Posts
    2,649
    Blog Entries
    1
    Sometimes it happened when I'm typing a PM and I am about to send it the page frozen and then send it blank


    Or maybe people mistakenly sent all the PM blank, all at the same time, you never know LOL

  4. #4
    The Trinity Sully's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    4,159
    What browser are both of you using?

    I'm on Chrome, and I haven't experienced this once.

  5. #5
    The Trinity Pumpkinhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    The PumpkinWorld
    Posts
    2,649
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Sully View Post
    What browser are both of you using?

    I'm on Chrome, and I haven't experienced this once.
    I'm on Chrome too, maybe is just my computer but I wanted to let you guys know in case someone else has the issue

  6. #6
    Black Ninja! Broc's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    The Boulevard of Broken Dreams
    Posts
    5,534
    Blog Entries
    2
    The only thing I've had is where the person's reply was inside of the quote. That really isn't much of an issue for me though, I can always just search for the reply in the massive amounts of quote.

    Unless this is a different problem.

  7. #7
    Moderator
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Batmania
    Posts
    24,365
    Blog Entries
    6
    Ask Frank

  8. #8
    The Trinity Pumpkinhead's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    The PumpkinWorld
    Posts
    2,649
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by Robstar View Post
    Ask Frank
    Just the infinte wisdom of the mods!

  9. #9
    Moderator
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Batmania
    Posts
    24,365
    Blog Entries
    6
    We do what we can . But really, it's a site issue and we have no control there

  10. #10
    Black Ninja! Broc's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    The Boulevard of Broken Dreams
    Posts
    5,534
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Robstar View Post
    We do what we can . But really, it's a site issue and we have no control there
    That is just completely ridiculous. These mods suck. Can't make site changes, pfft.

    Lol, I do know that actually. I've never actually received a blank PM anyway. Just what someone wrote stuck inside a quote. But I'm sure Ahmed/Frank will be able to fix it soon.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

© 2011 eWrestlingNews, All Rights Reserved.